Miso Mushrooms Toast with Tahini Yogurt
TM6

Miso Mushrooms Toast with Tahini Yogurt

3.0 (1 ocena)

Składniki

Tahini Yogurt

  • 170 g silken tofu, any type, cut into pieces
  • 170 g plain yogurt
  • 45 g tahini
  • 1 tsp honey
  • 1 tsp vinegar
  • ½ tsp salt
  • ¼ tsp garlic powder
  • ⅛ tsp black pepper, ground

Miso Mushrooms

  • 30 g water
  • 395 g shiitake mushroom, fresh, thinly sliced
  • 30 g butter, salted
  • 2 tsp mirin
    lub 2 tsp sherry wine, dry
  • 1 tsp soy sauce
  • 1 tsp sweet soy sauce (Kecap Manis) (see Tip)
  • 1 tbsp red miso paste (or akamiso)
  • 1 pinch white pepper, ground, to season
  • 4 slices sourdough bread

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2516.2 kJ / 601.4 kcal
Białko
24.8 g
Węglowodany
86.9 g
Tłuszcz
18.8 g
Tłuszcz nasycony
6.5 g
Błonnik
7.2 g
Sód
1523.4 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy