Urządzenia i Akcesoria
高蛋白沙拉
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 人份
Składniki
-
鸡蛋(每颗约53-63克)4 颗
-
水 至1升刻度线适量
-
蒜头1 瓣
-
新鲜香菜叶 多准备些装饰用5 克
-
牛油果 取肉1 个
-
柠檬汁30 克
-
希腊酸奶40 克
-
橄榄油40 克
-
盐1 茶匙
-
红椒粉¼ 茶匙
-
黑胡椒粉¼ 茶匙
-
蛋白粉 (opcjonalnie)2 汤匙
-
牛奶40 克
-
洋葱 切小块50 克
-
南瓜 切成约2厘米块200 克
-
罐装白色鹰嘴豆 沥干250 克
-
羽衣甘蓝100 克
-
薏仁300 克
-
水700 克
-
蔬菜高汤酱1 茶匙
-
菲达奶酪100 克
-
南瓜籽50 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 人份
Sód
4296.6 mg
Białko
114.2 g
Kalorie
12251.5 kJ /
2928.2 kcal
Tłuszcz
130.7 g
Błonnik
89.5 g
Tłuszcz nasycony
35.2 g
Węglowodany
349.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
高蛋白素食
5 Przepisów
Chiny
Chiny