Urządzenia i Akcesoria
高蛋白扁豆汤
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 人份
Składniki
-
新鲜欧芹3 枝
-
蒜头2 瓣
-
洋葱 切小块50 克
-
橄榄油30 克
-
胡萝卜 切片200 克
-
干燥扁豆200 克
-
水900 克
-
罐头番茄碎400 克
-
黑豆,罐装400 克
-
辣椒粉 (opcjonalnie)1 茶匙
-
甜红辣椒粉½ 茶匙
-
孜然粉½ 茶匙
-
盐½ 茶匙
-
黑胡椒粉½ 茶匙
-
蔬菜高汤酱1 汤匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
667.8 mg
Białko
21.5 g
Kalorie
1757.8 kJ /
420.1 kcal
Tłuszcz
8.9 g
Błonnik
17.1 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Węglowodany
68.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
高蛋白素食
5 Przepisów
Chiny
Chiny