高蛋白烤鸡蛋布丁

高蛋白烤鸡蛋布丁

5.0 1 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 人份

Składniki

  • 橄榄油 防粘用
  • 硬质乳酪 如格鲁耶尔干酪、切达干酪、高达干酪,切小块
    150 克
  • 鸡蛋(每颗约53-63克)
    6 颗
  • 牛奶
    40 克
  • 蛋白粉 (opcjonalnie)
    2 汤匙
  • ¾ 茶匙
  • 现磨黑胡椒粉
    2 小撮
  • 洋葱 切小块
    50 克
  • 红甜椒 切小块
    100 克
  • 冷冻豌豆
    100 克
  • 橄榄油
    20 克
  • 新鲜罗勒叶
    5 支
    5 支 欧芹叶

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 787.7 mg
Białko 20.2 g
Kalorie 1420.5 kJ / 339.5 kcal
Tłuszcz 25.1 g
Błonnik 2.1 g
Tłuszcz nasycony 10.1 g
Węglowodany 7.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...