Urządzenia i Akcesoria
高蛋白烤鸡蛋布丁
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 人份
Składniki
-
橄榄油 防粘用
-
硬质乳酪 如格鲁耶尔干酪、切达干酪、高达干酪,切小块150 克
-
鸡蛋(每颗约53-63克)6 颗
-
牛奶40 克
-
蛋白粉 (opcjonalnie)2 汤匙
-
盐¾ 茶匙
-
现磨黑胡椒粉2 小撮
-
洋葱 切小块50 克
-
红甜椒 切小块100 克
-
冷冻豌豆100 克
-
橄榄油20 克
-
5 支 欧芹叶新鲜罗勒叶5 支
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
787.7 mg
Białko
20.2 g
Kalorie
1420.5 kJ /
339.5 kcal
Tłuszcz
25.1 g
Błonnik
2.1 g
Tłuszcz nasycony
10.1 g
Węglowodany
7.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
高蛋白素食
5 Przepisów
Chiny
Chiny