Urządzenia i Akcesoria
凉拌胡萝卜莴笋丝
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
2 人份
Składniki
-
莴笋 去皮,切成能放入进料口的宽度400 克
-
胡萝卜 去皮,切成能放入进料口的宽度100 克
-
盐 约10克,腌制用2 茶匙
-
饮用水 冲洗用适量
-
盐1 小撮
-
葱 切葱花2 根
-
油25 克
-
麻油10 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
2455.6 mg
Białko
2.3 g
Kalorie
869.6 kJ /
207.9 kcal
Tłuszcz
18.2 g
Błonnik
4.8 g
Tłuszcz nasycony
2.5 g
Węglowodany
12.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
螺旋果蔬造型器 基础入门
25 Przepisów
Chiny
Chiny