凉拌胡萝卜莴笋丝

凉拌胡萝卜莴笋丝

3.5 4 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
2 人份

Składniki

  • 莴笋 去皮,切成能放入进料口的宽度
    400 克
  • 胡萝卜 去皮,切成能放入进料口的宽度
    100 克
  • 约10克,腌制用
    2 茶匙
  • 饮用水 冲洗用
    适量
  • 1 小撮
  • 切葱花
    2 根
  • 25 克
  • 麻油
    10 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 2455.6 mg
Białko 2.3 g
Kalorie 869.6 kJ / 207.9 kcal
Tłuszcz 18.2 g
Błonnik 4.8 g
Tłuszcz nasycony 2.5 g
Węglowodany 12.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...