土豆馅饼

土豆馅饼

5.0 2 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
6 人份

Składniki

  • 土豆 切成能放入进料口宽度
    500 - 600 克
  • 洋葱 一切四
    120 克
  • 橄榄油
    40 克
  • 橄榄油
    4 - 5 汤匙
  • 鸡蛋(每颗约53-63克)
    6 颗
  • 3 - 4 克
  • 黑胡椒粉
    1 小撮

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 317.1 mg
Białko 8.1 g
Kalorie 1239.6 kJ / 296.3 kcal
Tłuszcz 21.3 g
Błonnik 2.4 g
Tłuszcz nasycony 3.8 g
Węglowodany 18.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...