西葫芦冬阴功汤面

西葫芦冬阴功汤面

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 人份

Składniki

  • 西葫芦 切成能放入进料口宽度
    1000 克
  • 蒜头
    2 瓣
  • 红咖喱酱
    15 克
  • 葵花籽油
    20 克
  • 新鲜香茅
    3 根
  • 姜 (opcjonalnie)
    5 克
  • 新鲜泰国柠檬叶 (opcjonalnie)
    3 片
  • 白砂糖 (opcjonalnie)
    5 克
  • 5 克
  • 高汤酱
    10 克
  • 鱼露
    10 克
  • 1200 克
  • 玉米粒
    100 克
  • 去壳生虾仁,去虾线
    200 克
  • 菲力牛排 ,切成细条(约0.5厘米厚)
    100 克
    100 克 鸡胸肉排, ,切成细条(约0.5厘米厚)
  • 鸡蛋(每颗约53-63克)
  • 青柠汁
    30 克
  • 稀奶油
    80 克
  • 新鲜香菜 切碎
    4 汤匙
  • 新鲜辣椒 切碎
    2
  • 青柠 切薄片
    1

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 1316.8 mg
Białko 16.4 g
Kalorie 1206.1 kJ / 288.3 kcal
Tłuszcz 17.3 g
Błonnik 4.1 g
Tłuszcz nasycony 6.7 g
Węglowodany 19.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...