蔬菜三明治

蔬菜三明治

5.0 1 rating
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
4 人份

Składniki

  • 红薯 去皮,切成能放入进料口的宽度
    600 - 700 克
  • 鸡蛋(每颗约53-63克)
    2 颗
  • 2 茶匙
  • 黑胡椒粉
    3 小撮
  • 蒜头
    1 瓣
  • 油浸番茄干 沥干
    80 克
  • 新鲜香菜叶
    5 克
  • 去皮去骨火鸡鸡胸肉排 切小块
    400 克
  • 2 克
  • 牛油果酱
    8 汤匙
  • 综合蔬菜
    50 克
  • 车达乳酪
    4 片(薄片)

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 1045.3 mg
Białko 38.3 g
Kalorie 2251.9 kJ / 538.2 kcal
Tłuszcz 22.7 g
Błonnik 9.2 g
Tłuszcz nasycony 8.7 g
Węglowodany 47.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie