
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 25 g de beurre coupé en morceaux
- 300 g de lait
- 100 g de farine de blé
- 2 œufs
- 1 pincée de sel
- 25 g de cacao en poudre
- 10 g de sucre en poudre
- beurre pour la poêle
- 250 g de crème liquide 35% m.g. bien froide
- 75 g de mascarpone
- 25 g de sucre glace
- 1 gousse de vanille
- 220 g de biscuit type Oréo®
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 198.2 kcal / 829.5 kJ
- Białko
- 4.2 g
- Tłuszcz
- 13.2 g
- Węglowodany
- 16.7 g
- Błonnik
- 1 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.1 g
- Sód
- 139.4 mg