Pan mediterráneo sin gluten

Pan mediterráneo sin gluten

2.0 2 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
12 porciones

Składniki

Masa
  • 400 g de agua tibia
  • ½ cdita de azúcar
  • 40 g de levadura fresca
  • 500 g de harina sin gluten
  • 2 cditas de psyllium
  • 60 g de aceite de oliva
  • ¾ cdita de sal
  • 100 g de aceitunas verdes deshuesadas
  • 100 g de aceitunas negras deshuesadas
  • 100 g de jitomate deshidratado en aceite
  • 2 cdas de hojas de romero fresco
  • 100 g de mozzarella cortado en dados pequeños
  • ¼ cdita de pimienta molida

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 12 porciones

Sód 4660.8 mg
Białko 102.4 g
Kalorie 12978.4 kJ / 3101.9 kcal
Tłuszcz 125.6 g
Błonnik 87.1 g
Tłuszcz nasycony 25.2 g
Węglowodany 452.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...