Pan brioche

Pan brioche

4.4 98 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 14 godz.
10 rebanadas

Składniki

  • 300 g de mantequilla sin sal cortada en cubos y al tiempo
  • 225 g de leche
  • 60 g de azúcar
  • 10 g de levadura seca instantánea
  • 6 huevos
  • 2 cditas de sal fina
  • 500 g de harina de trigo
  • 1 huevo batido, para barnizar

Wartości odżywcze na 1 rebanada

Białko 11.1 g
Kalorie 2037 kJ / 485 kcal
Tłuszcz 23.2 g
Błonnik 2 g
Węglowodany 57.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...