Urządzenia i Akcesoria
Lemon meringue tarts
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 25 godz. 30 min
12 portions
Składniki
Lemon curd
-
sugar225 g
-
lemons peel only, no white pith and juice reserved2
-
lime peel only, no white pith and juice reserved1
-
eggs5
-
egg yolks (reserve egg whites for meringue)4
-
vanilla bean seeds only½
-
salted butter cut into pieces100 g
Short crust pastry
-
sugar100 g
-
plain flour plus extra to dust250 g
-
salted butter cut into pieces100 g
-
egg yolks (reserve egg whites for meringue)2
-
cold water20 g
-
sea salt1 pinch
Swiss meringue
-
sugar180 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
146.7 mg
Białko
5.8 g
Kalorie
1717.9 kJ /
410.6 kcal
Tłuszcz
17.3 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
9.8 g
Węglowodany
59.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Meringues
5h
Lemon meringue pie
3h
Lemon or lime butter
15min
Christy Tania's Macarons with strawberry cream cheese ganache
27h
Aussie meat pies
2h
Stewed rhubarb with apple and strawberries
30min
Icing sugar
10min
Sweet shortcrust pastry
1h 50min
Lemon curd
20min
Gluten free almond sweet shortcrust pastry
35min
Cinnamon chocolate self-saucing pudding
1h 5min
Cream cheese frosting
5min