Urządzenia i Akcesoria
Freeform basic bread
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
12 slices
Składniki
-
wheat grains (see Tips)100 g
-
water plus extra to brush300 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
extra virgin olive oil20 g
-
baker's flour plus extra to dust420 g
-
sea salt1 tsp
-
mixed seeds to sprinkle (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
159 mg
Białko
5.1 g
Kalorie
689.6 kJ /
164.8 kcal
Tłuszcz
2.4 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
0.4 g
Węglowodany
30.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bannofee Muffin
45 min
Edna's Lemon Curd Teacake
40 min
Steamed saffron sponge with burnt mandarin custard
1 godz. 30 min
Pickled red onions (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz. 50 min
Pull-apart sunshine bread
40 min
Crumbs chocolate chip cookies
1 godz. 10 min
Sub rolls
2 godz.
Soft Chinese bread rolls
1 godz. 20 min
Thermomumma white sandwich bread loaf
3 godz. 30 min
Portuguese bread
3 godz. 30 min
Basic bread rolls
45 min
Vegemite® and cheese scrolls
1 godz. 35 min