Urządzenia i Akcesoria
Freeform basic bread
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
12 slices
Składniki
-
wheat grains (see Tips)100 g
-
water plus extra to brush300 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
extra virgin olive oil20 g
-
baker's flour plus extra to dust420 g
-
sea salt1 tsp
-
mixed seeds to sprinkle (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
159 mg
Białko
5.1 g
Kalorie
689.6 kJ /
164.8 kcal
Tłuszcz
2.4 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
0.4 g
Węglowodany
30.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Roasted capsicum & cashew vegan spread
5 min
Beef, ale and dumpling stew
2 godz. 55 min
Mediterranean chicken with sundried tomato, onion and risoni
1 godz. 35 min
Curly fries with garlic sauce (Thermomix® Spiralizer, TM5)
45 min
Pastie slice
55 min
Sushi Rice
1 godz. 5 min
Whole banana ice cream with bread praline and corn spun toffee (Kane Pollard)
11 godz. 20 min
Cultured Butter
12 godz. 15 min
Apple tart (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz.
2 ingredient wholemeal rolls and flatbread (Diabetes)
25 min
Thermomumma white sandwich bread loaf
3 godz. 30 min
Cheeseburger sliders
2 godz. 40 min