瘦肉汤

瘦肉汤

3.7 3 rating
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 55 min
4 人份

Składniki

  • 切段
    10 克
  • 切块
    10 克
  • 1725 克
  • 猪肉 后腿肉,去除筋膜切块
    250 克
  • 15 克
  • 白胡椒粉 约¼茶匙
    1 克
  • 红薯淀粉
    100 克
  • 香菜 根据个人口味调节
    适量
  • 紫菜 根据个人口味调节
    适量
  • 根据个人口味调节
    适量
  • 淡味虾皮 根据个人口味调节
    适量

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 1520.2 mg
Białko 11.1 g
Kalorie 792.5 kJ / 189.4 kcal
Tłuszcz 13.3 g
Błonnik 0.9 g
Tłuszcz nasycony 5 g
Węglowodany 5.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...