荠菜春笋

荠菜春笋

4.0 2 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
4 人份

Składniki

  • 30 克
  • 春笋 切片
    250 克
  • 荠菜 切小段
    200 克
  • 约½茶匙
    3 - 4 克
  • 约¼茶匙
    1 - 2 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 357.4 mg
Białko 3.1 g
Kalorie 410.7 kJ / 98.2 kcal
Tłuszcz 7.9 g
Błonnik 2.2 g
Tłuszcz nasycony 1.1 g
Węglowodany 6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...