Urządzenia i Akcesoria
荠菜春笋
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
4 人份
Składniki
-
油30 克
-
春笋 切片250 克
-
荠菜 切小段200 克
-
盐 约½茶匙3 - 4 克
-
糖 约¼茶匙1 - 2 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
357.4 mg
Białko
3.1 g
Kalorie
410.7 kJ /
98.2 kcal
Tłuszcz
7.9 g
Błonnik
2.2 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
春季日常料理
5 Przepisów
Chiny
Chiny