Wersje kompatybilne
Friptură de vită cu topping de piersici și brânză feta
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g șalote
- 1 cățel de usturoi
- 100 g piersici, coapte, tăiate felii
- ¼ legătură pătrunjel proaspăt, frunzele rupte
- 100 g brânză feta
- 40 g pâine toast, albă (de ex., pâine toast cu semințe)
- 30 g unt, moale
- 1300 g apă
- 30 g zeamă de lămâie
- 2 mușchi de vită (aprox. 250 g fiecare, aprox. 2 cm înălțime)
- 30 g unt clarifiat
- 2 fire rozmarin, proaspăt
- 2 fire cimbru proaspăt
- sare, pentru asezonare
- piper măcinat, pentru asezonare
- 2 linguri ulei vegetal
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 3860 kJ / 921 kcal
- Białko
- 66 g
- Węglowodany
- 16 g
- Tłuszcz
- 66 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pastă de vanilie
Brak ocen
Înghețată de nectarine și soc
Brak ocen
Milkshake cu mango
Brak ocen
Tartă cu ceapă
1 godz.
Sushi cu quinoa și cartof dulce
Brak ocen
Margarita cu cocos
Brak ocen
Pulpe inferioare de miel cu risoni și feta
3 godz. 50 min
Tocană de linte cu chorizo
Brak ocen
Caramele cu migdale
1h 45min
Seitan cu legume, la borcan
Brak ocen
Batoane de cereale cu amestec de nuci
2h 30min
Popcorn cu caramel sărat
1 godz. 55 min