Urządzenia i Akcesoria
春卷
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 45 min
12 个
Składniki
-
淀粉10 克
-
水 勾芡用10 克
-
油10 克
-
猪肉丝100 克
-
大白菜 切丝250 克
-
新鲜香菇 切片4 朵
-
水70 克
-
盐 约½茶匙2 - 3 克
-
白胡椒粉1 小撮
-
春卷皮12 张
-
油 油炸用适量
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 个
Sód
144.5 mg
Białko
2.5 g
Kalorie
246 kJ /
58.8 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Węglowodany
5.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
新春家宴-吉祥糕点
10 Przepisów
Chiny
Chiny