Urządzenia i Akcesoria
黑豆松仁夏巴塔
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 4 godz. 20 min
6 个
Składniki
蜜黑豆
-
干燥黑豆50 克
-
糖80 克
-
老抽½ 茶匙
-
水400 克
面团
-
干酵母粉 (约1满茶匙)4 克
-
糖5 克
-
水230 克
-
特级初榨橄榄油30 克
-
高筋面粉300 克
-
盐 (约1茶匙)5 克
-
松仁60 克
-
特级初榨橄榄油 涂抹用
-
高筋面粉 撒粉用
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 6 个
Sód
2122.4 mg
Białko
47 g
Kalorie
8831.8 kJ /
2110.9 kcal
Tłuszcz
76.3 g
Błonnik
11.9 g
Tłuszcz nasycony
8.3 g
Węglowodany
315.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
从零开始做面包
10 Przepisów
Chiny
Chiny