sous-vide慢煮龙虾带子烩饭

sous-vide慢煮龙虾带子烩饭

4.7 6 rating
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
2 人份

Składniki

sous-vide带子
  • 带子
    5 颗
  • 特级初榨橄榄油
    1 汤匙
  • 1 小撮
  • 白胡椒粉
    1 小撮
  • 新鲜百里香
    1 支
  • 柠檬皮
    1 片
  • 1800 克
龙虾烩饭
  • 2600 克
  • 波士顿龙虾 500克左右,将钳子和身体分离,切块
    1 只
  • 新鲜的虾 带壳海虾
    200 克
  • 冰水
    适量
  • 蒜头
    3 瓣
  • 番茄膏
    30 克
  • 白兰地
    30 克
  • 洋葱 切块
    25 克
  • 黄油
    20 克
  • 意大利烩饭专用米
    250 克
  • 白葡萄酒
    50 克
  • 新鲜意大利芹 切碎
    5 - 6 支
  • 小番茄 一切二
    6 - 7 颗
  • 意式番茄酱
    90 克
  • 3 克
  • 橄榄油
    25 克

Poziom trudności

zaawansowany


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 1555.3 mg
Białko 54.9 g
Kalorie 4309.5 kJ / 1031 kcal
Tłuszcz 33.6 g
Błonnik 2.2 g
Tłuszcz nasycony 5.7 g
Węglowodany 115.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...