Urządzenia i Akcesoria
韩式蔬菜炒粉丝
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 人份
Składniki
-
老豆腐400 克
-
玉米淀粉2 - 3 汤匙
-
水1200 克
-
粉丝200 克
-
洋葱 切薄片120 克
-
蒜头 切薄片3 瓣
-
麻油3 - 4 汤匙
-
胡萝卜 切细丝80 克
-
新鲜香菇 去柄,切薄片80 克
-
新鲜嫩菠菜30 克
-
甜椒 切细丝110 克
-
西葫芦 切细丝140 克
-
酱油55 克
-
糖15 克
-
芝麻,烤熟的1 汤匙
-
青葱 切细丝,装饰用
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
835.9 mg
Białko
19.7 g
Kalorie
2143.6 kJ /
512.4 kcal
Tłuszcz
20.6 g
Błonnik
5.7 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
67.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
亚洲风味
8 Przepisów
Chiny
Chiny