韩式蔬菜炒粉丝

韩式蔬菜炒粉丝

4.0 1 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 人份

Składniki

  • 老豆腐
    400 克
  • 玉米淀粉
    2 - 3 汤匙
  • 1200 克
  • 粉丝
    200 克
  • 洋葱 切薄片
    120 克
  • 蒜头 切薄片
    3 瓣
  • 麻油
    3 - 4 汤匙
  • 胡萝卜 切细丝
    80 克
  • 新鲜香菇 去柄,切薄片
    80 克
  • 新鲜嫩菠菜
    30 克
  • 甜椒 切细丝
    110 克
  • 西葫芦 切细丝
    140 克
  • 酱油
    55 克
  • 15 克
  • 芝麻,烤熟的
    1 汤匙
  • 青葱 切细丝,装饰用

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 835.9 mg
Białko 19.7 g
Kalorie 2143.6 kJ / 512.4 kcal
Tłuszcz 20.6 g
Błonnik 5.7 g
Tłuszcz nasycony 3 g
Węglowodany 67.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...