饺子皮
TM6 TM5 TM31

饺子皮

2.4 (5 ocen)

Składniki

  • 240 克 面粉 ,额外准备些防粘用
  • 125 克 水
  • 2 - 3 克 小苏打 ,约1茶匙

Wartości odżywcze
na 100 克
Kalorie
1015.3 kJ / 242.7 kcal
Białko
6.9 g
Węglowodany
50.9 g
Tłuszcz
0.7 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Błonnik
1.8 g
Sód
701.9 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy