饺子皮

饺子皮

2.6 7 rating
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
360 克

Składniki

  • 面粉 额外准备些防粘用
    240 克
  • 125 克
  • 小苏打 约1茶匙
    2 - 3 克

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 100 克

Sód 701.9 mg
Białko 6.9 g
Kalorie 1015.3 kJ / 242.7 kcal
Tłuszcz 0.7 g
Błonnik 1.8 g
Tłuszcz nasycony 0.1 g
Węglowodany 50.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...