Urządzenia i Akcesoria
蔬菜鸡腿咖喱
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
3 人份
Składniki
-
苹果 切块60 克
-
洋葱 切块40 克
-
油10 克
-
咖喱粉1 茶匙
-
鸡腿肉,去皮去骨 切约2厘米丁120 克
-
土豆 切约2厘米块60 克
-
胡萝卜 切约1厘米块60 克
-
椰浆150 克
-
西兰花, 切小朵60 克
-
盐½ 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
11 g
Kalorie
648 kJ /
155 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
孩子也能当大厨
16 Przepisów
Chiny
Chiny