绞肉/肉糜

绞肉/肉糜

4.7 31 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
2 人份

Składniki

  • 肉块,不带筋 如里脊肉,切块,约3厘米(详见要诀)
    300 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 96 mg
Białko 32 g
Kalorie 671.6 kJ / 160.5 kcal
Tłuszcz 2.7 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 0.8 g
Węglowodany 0 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...