Urządzenia i Akcesoria
油焖大虾
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
4 人份
Składniki
-
油50 克
-
姜 切片15 克
-
葱 切段15 克
-
新鲜的虾 约10-12只,选择草虾,剪去须开背去筋400 克
-
料酒80 克
-
糖10 克
-
番茄沙司75 克
-
生抽10 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
10.7 g
Kalorie
1030.3 kJ /
246.3 kcal
Tłuszcz
13.5 g
Błonnik
0.4 g
Węglowodany
17.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
家的味道
80 Przepisów
Chiny
Chiny
聚会
38 Przepisów
Chiny
Chiny