油焖大虾

4.0 80 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
4 人份

Składniki

  • 50 克
  • 切片
    15 克
  • 切段
    15 克
  • 新鲜的虾 约10-12只,选择草虾,剪去须开背去筋
    400 克
  • 料酒
    80 克
  • 10 克
  • 番茄沙司
    75 克
  • 生抽
    10 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 10.7 g
Kalorie 1030.3 kJ / 246.3 kcal
Tłuszcz 13.5 g
Błonnik 0.4 g
Węglowodany 17.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...