Urządzenia i Akcesoria
牛奶吐司
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
6 人份
Składniki
-
牛奶 冷藏的220 克
-
蛋液 (约3颗小型鸡蛋)140 克
-
糖70 克
-
干酵母粉2 茶匙
-
高筋面粉520 克
-
盐1 茶匙
-
黄油 涂抹用
-
黄油 切小块60 克
-
牛奶 涂抹用
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
442.9 mg
Białko
15.2 g
Kalorie
2052.9 kJ /
490.7 kcal
Tłuszcz
13.2 g
Błonnik
2.4 g
Tłuszcz nasycony
6.8 g
Węglowodany
77.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
灵感每一刻
167 Przepisów
Chiny
Chiny
饗食弄堂
66 Przepisów
Chiny
Chiny