蘑菇浓汤

4.6 69 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 人份

Składniki

  • 白蘑菇 切块
    400 克
  • 500 - 600 克
  • 牛奶
    200 克
  • 蔬菜高汤块
    1 块
    1 满茶匙 蔬菜高汤酱
  • 面粉
    50 克
  • 约½茶匙
    2 - 3 克
  • 稀奶油
    50 克
  • 新鲜欧芹 只取叶子
    4 支
  • 奶油乳酪 (opcjonalnie)
    40 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 5 g
Kalorie 523 kJ / 125 kcal
Tłuszcz 6 g
Błonnik 1.4 g
Węglowodany 12 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...