Urządzenia i Akcesoria
Serviettenknödel mit Speck und Zwiebeln
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 Portionen
Składniki
-
Butter in Stücken50 g
-
Öl15 g
-
Schinkenspeckwürfel150 g
-
Zwiebeln halbiert, in Scheiben (5 mm) oder Spalten150 g
-
Milch250 g
-
250 g Brotwürfel, altbacken (1 cm)Brötchen altbacken, in Würfeln (1 cm)250 g
-
Eier3
-
Petersilie gehackt1 EL
-
Salz1 TL
-
Pfeffer4 Prisen
-
Muskat4 Prisen
-
Wasser800 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
2004 mg
Białko
24 g
Kalorie
1964 kJ /
469 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
11 g
Węglowodany
38 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 6/2024
41 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Rotkohl
1 godz.
Sauerbratenragout
48 godz.
Schlemmerfilet à la Bordelaise
35 min
Laugen-Cupcakes mit Obatzter
2 godz. 15 min
Low Meat Cevapcici mit Djuvec-Reis und Dill-Dip
1 godz.
Roastbeef mit Senfkruste
2 godz. 20 min
Plätzchen-Reste-Kuchen
1 godz. 30 min
Ahornsirup-Senf-Kasseler
10 godz.
Speckknödel mit Champignonsauce
1 godz. 30 min
Spekulatius-Parfait mit heißen Gewürzkirschen
8 godz. 30 min
Omas Semmelknödel
50 min
Christstollen-Cantuccini
2 godz. 30 min