Penne com atum e feijão-verde no forno

Penne com atum e feijão-verde no forno

4.4 135 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 50 min
6 doses

Składniki

  • queijo Emmental
    50 g
  • sobras de pão
    20 g
  • dente de alho
    2
  • orégãos
    2 c. chá de
  • azeite
    50 g
  • água
    1500 g
  • sal
    1 c. chá de
  • massa tipo penne
    400 g
  • feijão-verde
    200 g
  • cebola cortada em pedaços
    150 g
  • tomate em pedaços
    500 g
  • coentros
    10 g
  • pimenta
    1 pitada de
  • queijo feta
    100 g
  • atum em lata escorrido
    250 g

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 530.8 kcal / 2220.9 kJ
Białko 27.7 g
Tłuszcz 19.2 g
Węglowodany 62 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...