煎牛排配胡萝卜泥、洋葱

煎牛排配胡萝卜泥、洋葱

4.0 1 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 人份

Składniki

  • 防风根 ,整个,去皮
    1 根
  • ,加上额外的煎炸
    10 克
  • 黄油
    60 克
  • 小洋葱 一切二
    350 克
  • 马沙拉酒
    90 - 100 克
  • 杏子酱
    80 克
  • 2 克
  • 胡萝卜 ,切小块
    200 克
  • 防风根 ,切块
    200 克
  • 牛奶
    250 克
  • 辣酱油(Worcestershire sauce)
    20 克
  • 菲力牛排
    2 片
  • 蒜头 拍碎
    3 颗
  • 黄油
    2 汤匙
  • 肉桂粉
    1 小撮
  • ,加上季节额外内容
    1 ¼ 茶匙
  • 黑胡椒粉 调味用

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 960.4 mg
Białko 40.3 g
Kalorie 3442 kJ / 822.7 kcal
Tłuszcz 47.4 g
Błonnik 8.6 g
Tłuszcz nasycony 23 g
Węglowodany 55.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...