牛肉汤(牛肉和牛骨)

牛肉汤(牛肉和牛骨)

Brak ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 50 min
3 罐

Składniki

  • 牛腱,切片,带骨 (约700克)(见要诀)
    2 块
    300 - 400 克 牛肉, (约700克)(见要诀)
  • 30 克
  • 洋葱 ,带皮,一切二
    120 克
  • 蒜头 ,带皮
    2 颗
  • 胡萝卜 ,切薄片(每片1厘米)
    100 克
  • 芹菜根 ,切小块(每块2厘米)
    50 克
  • 1200 - 1400 克
  • 1 - 1 ½ 茶匙
  • 黑胡椒粒
    10 颗
  • 多香果
    5 个
  • 香叶
    1 - 2 片

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 罐

Sód 1046 mg
Białko 8 g
Kalorie 402.3 kJ / 96 kcal
Tłuszcz 8 g
Błonnik 3 g
Tłuszcz nasycony 1.3 g
Węglowodany 0 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...