蒸香蒜面包卷

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
16 人份

Składniki

  • 黄油 防粘用
    适量
  • 面粉 防粘用
    适量
  • 葵花籽
    30 克
  • 牛奶
    190 克
  • 白砂糖
    1 茶匙
  • 新鲜酵母 掰碎
    25 克
  • 高筋面粉
    360 克
  • 全麦面粉
    80 克
  • 鸡蛋(每颗约53-63克)
    2 颗
  • 干牛至叶
    1 茶匙
  • 干燥罗勒
    1 茶匙
  • 2 茶匙
  • 面粉 防粘用
  • 意式番茄酱
    4 满汤匙
  • 750 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 346.5 mg
Białko 5.4 g
Kalorie 656.2 kJ / 156.8 kcal
Tłuszcz 4.6 g
Błonnik 1.5 g
Tłuszcz nasycony 0.9 g
Węglowodany 23.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie