Urządzenia i Akcesoria
干贝荠菜年糕
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
2 人份
Składniki
-
水450 克
-
干贝20 克
-
花雕酒30 克
-
荠菜 冷冻荠菜末60 克
-
韩式条状年糕 切1厘米丁200 克
-
盐 约1/4茶匙,按个人口味调节2 克
-
白砂糖 约1/4茶匙1 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
492.5 mg
Białko
4.8 g
Kalorie
597.6 kJ /
142.8 kcal
Tłuszcz
0.4 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
26.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
新春家常菜
6 Przepisów
Chiny
Chiny