Borrego recheado com frutos secos

Borrego recheado com frutos secos

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 15 min
6 doses

Składniki

  • cebola
    80 g
  • salsa
    8 - 10 pés de
  • amêndoa s/ pele
    30 g
  • pistácio
    30 g
  • pinhão
    30 g
  • tâmaras s/ caroço
    30 g
  • figo seco
    30 g
  • ras el hanout
    2 c. chá de
  • mel
    1 c. chá de
  • sal
    2 pitadas de
  • pimenta
    2 pitadas de
  • pá de borrego s/ osso cortada em lençol p/ rechear
    1000 g
    1000 g perna de borrego desossada, cortada em lençol p/ rechear
  • azeite
    1 - 2 c. sopa de

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 601.5 kcal / 2516.5 kJ
Białko 31.2 g
Tłuszcz 47.7 g
Węglowodany 12.9 g
Błonnik 2.5 g
Tłuszcz nasycony 16.7 g
Sód 158.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...