Urządzenia i Akcesoria
Pipis
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz.
6 doses
Składniki
-
miúdos de frango1000 g
-
Água q.b. p/ lavar
-
Vinagre q.b. p/ lavar
-
cebola cortada em pedaços300 g
-
dentes de alho2
-
azeite30 g
-
vinho branco100 g
-
colorau1 c. sopa de
-
folha de louro1
-
sal1 pitada de
-
pimenta1 pitada de
-
piripíri1 pitada de
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 dose
Białko
36 g
Kalorie
0 kJ /
280 kcal
Tłuszcz
14 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Rojões em vinho tinto
50 min
Carne de porco em vinha d’alhos
48 godz.
Caldeirada à algarvia
3 godz.
Cozido à portuguesa
1 godz. 35 min
Bifes de cebolada
40 min
Coelho à caramela
13 godz.
Orelha de porco de coentrada
1 godz.
Migas alentejanas com entrecosto
1 godz. 30 min
Grão à alentejana
1 godz. 15 min
Feijoada de chocos
40 min
Moelas
7 godz.
Carne de porco à alentejana
2 godz. 30 min