Urządzenia i Akcesoria
自製粄條
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 5 godz.
4 人份
Składniki
自製粄條
-
在來米 泡水4小時200 克
-
地瓜粉50 克
-
鹽½ 茶匙
-
水1080 克
-
油 抹油防沾黏用
湯粄條
-
高湯1600 克
-
油蔥酥2 大匙
-
鹽 依個人口味調整½ - 1 茶匙
-
青蔥韭菜 切段30 克
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
393.3 mg
Białko
4.3 g
Kalorie
929 kJ /
222.1 kcal
Tłuszcz
2.3 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
45 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
探索無麩質
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan