自製粄條

自製粄條

5.0 1 rating
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 5 godz.
4 人份

Składniki

自製粄條
  • 在來米 泡水4小時
    200 克
  • 地瓜粉
    50 克
  • ½ 茶匙
  • 1080 克
  • 抹油防沾黏用
湯粄條
  • 高湯
    1600 克
  • 油蔥酥
    2 大匙
  • 依個人口味調整
    ½ - 1 茶匙
  • 韭菜 切段
    30 克
    青蔥

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 393.3 mg
Białko 4.3 g
Kalorie 929 kJ / 222.1 kcal
Tłuszcz 2.3 g
Błonnik 1.4 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Węglowodany 45 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...