
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 5 g Dill abgezupft
- 10 g Schnittlauch in Röllchen
- 100 g Radieschen geputzt
- 6 hart gekochte Eier gepellt, davon 3 in Spalten
- 500 g Wasser
- 800 g Drillinge mit Schale
- 300 g Mayonnaise (siehe Tipp)
- 200 g Crème fraîche
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 170 g Salatgurke entkernt, in Würfeln
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 594 kcal / 2487 kJ
- Białko
- 9 g
- Tłuszcz
- 50 g
- Węglowodany
- 27 g
- Błonnik
- 3.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 11 g
- Sód
- 779 mg