Urządzenia i Akcesoria
Frühlings-Kartoffelsalat
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
6 Portionen
Składniki
-
Dill abgezupft5 g
-
Schnittlauch in Röllchen10 g
-
Radieschen geputzt100 g
-
hart gekochte Eier gepellt, davon 3 in Spalten6
-
Wasser500 g
-
Drillinge mit Schale800 g
-
Mayonnaise (siehe Tipp)300 g
-
Crème fraîche200 g
-
Salz1 TL
-
Pfeffer½ TL
-
Salatgurke entkernt, in Würfeln170 g
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
594 kcal /
2487 kJ
Białko
9 g
Tłuszcz
50 g
Węglowodany
27 g
Błonnik
3.5 g
Tłuszcz nasycony
11 g
Sód
779 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

THERMOMIX® Magazin 2/2025
40 Przepisów
Niemcy
Niemcy