Urządzenia i Akcesoria
Bananabread-Granola
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
10 Portionen
Składniki
-
Goldleinsamen30 g
-
Haferflocken kernig250 g
-
Pecannüsse100 g
-
Cornflakes z. B. Vollkorn-Cornflakes25 g
-
Ingwer, gemahlen½ TL
-
Muskat2 Prisen
-
Zimt¾ TL
-
Rohrohrzucker40 g
-
Salz2 Prisen
-
Vanillezucker, selbst gemacht15 g
-
Kokosöl50 g
-
Bananen klein, sehr reif, in Stücken180 - 200 g
-
Honig50 g
-
Mandelmus50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
50 mg
Białko
7 g
Kalorie
1335 kJ /
319 kcal
Tłuszcz
18 g
Błonnik
5.7 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
36 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 5/2024
41 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Granola Allrounder
5 dk
Bircher-Heidelbeer-Müsli
20 dk
Baked Apple-Oats
1sa
Overnight Müsli
8sa
Granola-Clusters
50 dk
Dinkel-Knuspermüsli
45 dk
Bananen-Honig-Porridge
10 dk
Baked Oats mit Heidelbeeren und Pecannüssen
1sa
Apfel-Haferflocken-Auflauf mit Pecannüssen
1sa
Kokos-Mandel-Granola
45 dk
Low Carb Granola
45 dk
Apfel-Zimt-Blondies
45 dk