Urządzenia i Akcesoria
Pastrami
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 22 godz. 30 min
6 portions
Składniki
-
corned beef (approx. 3.5 lbs)1 package
-
water divided, plus extra to cover and soak44 oz
-
kosher salt1 ½ oz
-
whole black peppercorns1 oz
-
coriander seed½ oz
-
mustard seed½ oz
-
light brown sugar½ oz
-
dehydrated garlic½ oz
-
dried minced onions½ oz
-
paprika1 tbsp
-
liquid smoke2 oz
-
water if necessary to restore liquid in pan16 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2912.9 mg
Białko
49 g
Kalorie
3292 kJ /
786.8 kcal
Tłuszcz
60.4 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
24 g
Węglowodany
10.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spiralized Roasted Root Vegetables
1 Std. 20 Min
Apple Wheat Starter
72 Std. 20 Min
Quince, burnt tahini custard with blackberry vinegar snow (Ray Capaldi)
4 Std. 25 Min
Ranch Dressing
2 Std. 15 Min
Japanese crab salad (kani salad) (Thermomix® Cutter, using modes)
15 Min
Black Garlic and Onion Jam
55 Min
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme
30 Min
Barbecue Onions (17.5 oz)
45 Min
Kewpie mayonnaise
10 Min
Homemade Pie Crust
1 Std. 30 Min
Cheesy Beer Sauce
30 Min
Ranch Dressing
2 Std. 15 Min