Gluten-Free Pasta
TM6 TM5

Gluten-Free Pasta

5.0 (12 ocen)

Składniki

  • 4 oz cassava flour, plus extra to dust
  • 4 oz cornstarch
  • 2 oz brown rice flour
  • 2 tsp guar gum
  • 3 large eggs
  • 2 ½ oz water
  • 1 oz extra virgin olive oil
  • salt, to boil with pasta
  • water, to boil pasta

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1598 kJ / 382 kcal
Białko
8 g
Węglowodany
62 g
Tłuszcz
11 g
Błonnik
3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy