Urządzenia i Akcesoria
Gluten Free Lemon Poppy Seed Muffins
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
12 pieces
Składniki
All-Purpose Gluten Free Flour
-
quinoa, white200 g
-
chia seeds100 g
-
cornstarch200 g
-
arrowroot flour100 g
Cupcakes
-
lemons2
-
sugar100 g
-
eggs, large4
-
vegetable oil140 g
-
Greek yogurt115 g
-
poppy seeds1 tbsp
-
xanthan gum1 tsp
-
dried instant yeast1 tsp
-
baking powder½ tsp
-
baking soda½ tsp
-
salt⅛ tsp
-
powdered sugar60 g
-
whole milk1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
135.8 mg
Białko
9.2 g
Kalorie
1653.3 kJ /
395.2 kcal
Tłuszcz
18.5 g
Błonnik
6.1 g
Tłuszcz nasycony
2.8 g
Węglowodany
50.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Gluten Free - CA
8 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Caramelized Apple Spirals
Brak ocen
Frangipane and apricot muffins
35 min
Lemon Glazed Blueberry Muffins
50 min
Grilled Fish with Mango Sambal
Brak ocen
Pumpkin Risotto
50 min
Gwinganna mountain top bars
1 godz. 55 min
Ricotta gnudi with basil oil (Russell Blaikie)
6 godz. 30 min
Allergen Free Granola Cups
1 godz. 5 min
Apple and Pear Hot Cereal
Brak ocen
Chocolate chip and pistachio cream cookies
1 godz.
New York-style cheesecake with strawberry sauce
26 godz. 10 min
Best ever carrot cake
1 godz. 35 min