Urządzenia i Akcesoria
Hash Brown Potato Cake (TM6)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
1100 g red potatoes, whole or cut into pieces to fit into the feederYukon gold potatoes whole or cut into pieces to fit into the feeder1100 g
-
vegetable oil15 g
-
150 g back bacon, dicedpancetta150 g
-
unsalted butter clarified, divided60 g
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
137.5 mg
Białko
8.5 g
Kalorie
2093.8 kJ /
500.3 kcal
Tłuszcz
33 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
2.7 g
Węglowodany
40.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Slow Cooked Chicken Stew in Bread Bowls
Brak ocen
Lok Lok (skewers) with Peanut Sauce
1 godz.
Melon and cucumber sour mocktail
15 min
Onion Skin Broth
1 godz. 5 min
Pickled cabbage salad (Thermomix® Cutter, using modes)
10 min
Wraps with sautéed veggies and herb cream (Thermomix® Cutter)
45 min
Sous-vide fish with lemon and herbs
1 godz. 15 min
Boiled Egg Mode
20 min
Duck Confit Parmentier Maple-Scented
15 godz. 55 min
Scandinavian Brunch
Brak ocen
Poppy Seed Dressing
5 min
Cold Brew Concentrate
12 godz.