Urządzenia i Akcesoria
Soft Chinese bread rolls
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
12 pieces
Składniki
-
water430 g
-
baker's flour plus extra to dust635 g
-
dried instant yeast15 g
-
milk powder20 g
-
sugar50 g
-
unsalted butter35 g
-
sea salt1 ¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
205.7 mg
Białko
7.3 g
Kalorie
1005.8 kJ /
240.4 kcal
Tłuszcz
3.8 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
1.9 g
Węglowodany
43.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Portuguese bread
3h 30min
Melting moments with lemon cream
45min
Chloe's caramel fudge
24h 30min
Thermomumma white sandwich bread loaf
3h 30min
Ginger slice
1h 35min
Cheese and bacon rolls
2h
Only the best chocolate chip cookies ever
25min
Vegemite® and cheese scrolls
1h 35min
Blueberry and lemon curd muffins
50min
Chewy chocolate brownies
35min
Lemonade scones
25min
Better banana cake
45min