Urządzenia i Akcesoria
Mini cheese scones with savoury butter
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
24 portions
Składniki
Cheese scones
-
olive oil spray for greasing
-
cheddar cheese cut into pieces (3 cm)100 g
-
plain flour200 g
-
milk250 g
-
baking powder2 tsp
-
salt1 pinch
Savoury butter
-
unsalted butter cut into pieces100 g
-
savoury yeast spread to taste (see Tip)2 - 3 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
125 mg
Białko
2.3 g
Kalorie
371.7 kJ /
88.5 kcal
Tłuszcz
5.7 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
3.3 g
Węglowodany
6.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Three cheese spinach scrolls
2 godz. 15 min
Pull-apart sunshine bread
40 min
Cheese and herb scones (Toddlers and beyond)
30 min
Pull-apart sunshine bread
40 min
Basic muffin mix
30 min
Afghan biscuits
25 min
Plaited pork pie
40 min
Cheese and bacon scones
35 min
ANZAC slice
1 godz. 40 min
Buttermilk scones
35 min
Basic bread rolls
45 min