Pasta med vintergrønnsaker

Pasta med vintergrønnsaker

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 porsjoner

Składniki

  • parmesanost delt i biter (2 cm)
    50 g
  • smør
    30 g
  • flaskegresskar skrelt, uten frø og delt i biter (2 cm)
    400 g
  • salt
    2 ts
  • pinjekjerner
    20 g
  • brun sopp, fersk delt i skiver (ca. 5 mm)
    100 g
  • spinatblader, ferske
    150 g
  • vann
    1200 g
  • pappardelle pasta, tørr
    250 g
  • chiliflak, tørket
    10 g

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porsjon

Sód 1.3 mg
Białko 16.3 g
Kalorie 1821 kJ / 435.3 kcal
Tłuszcz 14.5 g
Błonnik 5.8 g
Tłuszcz nasycony 6.5 g
Węglowodany 63.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie