Urządzenia i Akcesoria
Kremet ertepasta
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 porsjoner
Składniki
-
emmentaler ost delt i biter60 gram
-
løk delt i fire120 gram
-
hvitløksfedd1
-
olivenolje20 gram
-
vann450 gram
-
fløte100 gram
-
melk100 gram
-
1 teskje grønnsaksbuljong, smuldretgrønnsaksbuljong terning (til 0.5 l) smuldret1
-
havsalt½ - 1 teskje
-
muskatnøtt, malt2 klyper
-
pasta, tørr (f.eks. farfalle)300 gram
-
grønne erter, frosne tint200 gram
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsjon
Białko
17.7 g
Kalorie
2277 kJ /
544 kcal
Tłuszcz
23.8 g
Węglowodany
64.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kylling Penne med safran
Keine Bewertungen
Makaronigrateng med flaskegresskar
Keine Bewertungen
Kylling-tagliatelle med pesto
Keine Bewertungen
Biff kjøttboller med spaghetti og oliven
Keine Bewertungen
Pasta med tomat og aubergine
45 Min
Rekelinguine med krabbe
Keine Bewertungen
Squashpasta med røkt laks
Keine Bewertungen
Ravioli med reke og asparges basilikum
Keine Bewertungen
Pilaf med blandet korn og rødbeter
Keine Bewertungen
Vegetarlasagne
Keine Bewertungen
Makaronigrateng
Keine Bewertungen
Pasta med grønnsaksragu
Keine Bewertungen