Kremet ertepasta

Kremet ertepasta

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 porsjoner

Składniki

  • emmentaler ost delt i biter
    60 gram
  • løk delt i fire
    120 gram
  • hvitløksfedd
    1
  • olivenolje
    20 gram
  • vann
    450 gram
  • fløte
    100 gram
  • melk
    100 gram
  • grønnsaksbuljong terning (til 0.5 l) smuldret
    1
    1 teskje grønnsaksbuljong, smuldret
  • havsalt
    ½ - 1 teskje
  • muskatnøtt, malt
    2 klyper
  • pasta, tørr (f.eks. farfalle)
    300 gram
  • grønne erter, frosne tint
    200 gram

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porsjon

Białko 17.7 g
Kalorie 2277 kJ / 544 kcal
Tłuszcz 23.8 g
Węglowodany 64.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie