Rekelinguine med krabbe

Rekelinguine med krabbe

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 porsjoner

Składniki

  • sitron tynne skreller av hud og juice
    1
  • vann
    1000 gram
  • havsalt
    1 ¼ teskje
  • olivenolje
    1 teskje
  • pasta, tørr, type linguine
    250 gram
  • hvitløksfedd
    2
  • reker, rå, pillet
    150 gram
  • crème fraîche, min 30% fett
    80 gram
  • krabbekjøtt, ferskt, uten skall hvit, brun eller blanding
    200 gram
  • ruccola, blader pluss ekstra for servering
    70 gram
  • malt svart pepper
    1 klype
  • pinjekjerner ristet
    30 gram

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porsjon

Białko 24.5 g
Kalorie 1984 kJ / 474 kcal
Tłuszcz 20.8 g
Węglowodany 47.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie