Ravioli med reke og asparges basilikum

Ravioli med reke og asparges basilikum

Brak ocen
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 2 godz. 30 min
4 porsjoner

Składniki

Basilikum pastadeig
  • basilikumblader, ferske
    30 gram
  • egg, store (63-73 g)
    3
  • pasta mel
    330 gram
  • olivenolje
    1 spiseskje
  • havsalt
    1 teskje
Ravioli fylling
  • parmesanost delt i biter (2 cm)
    60 gram
  • brød
    15 gram
  • smør, usaltet i terninger
    25 gram
  • løk delt i fire
    120 gram
  • asparges treige ender forkastet
    100 gram
  • scampi, rå, store utviklet
    30 gram
  • eggeplomme
    1
  • malt svart pepper
    ¼ teskje
montering
  • pasta mel for dryssing
koking
  • vann for koking av pasta
  • havsalt
    1 teskje

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porsjon

Sód 1280.4 mg
Białko 23.4 g
Kalorie 2320.4 kJ / 554.6 kcal
Tłuszcz 19.4 g
Błonnik 3.6 g
Tłuszcz nasycony 8.3 g
Węglowodany 70.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie