Urządzenia i Akcesoria
Ravioli med reke og asparges basilikum
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 2 godz. 30 min
4 porsjoner
Składniki
Basilikum pastadeig
-
basilikumblader, ferske30 gram
-
egg, store (63-73 g)3
-
pasta mel330 gram
-
olivenolje1 spiseskje
-
havsalt1 teskje
Ravioli fylling
-
parmesanost delt i biter (2 cm)60 gram
-
brød15 gram
-
smør, usaltet i terninger25 gram
-
løk delt i fire120 gram
-
asparges treige ender forkastet100 gram
-
scampi, rå, store utviklet30 gram
-
eggeplomme1
-
malt svart pepper¼ teskje
montering
-
pasta mel for dryssing
koking
-
vann for koking av pasta
-
havsalt1 teskje
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porsjon
Sód
1280.4 mg
Białko
23.4 g
Kalorie
2320.4 kJ /
554.6 kcal
Tłuszcz
19.4 g
Błonnik
3.6 g
Tłuszcz nasycony
8.3 g
Węglowodany
70.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kylling Penne med safran
Brak ocen
Makaronigrateng med flaskegresskar
Brak ocen
Kylling-tagliatelle med pesto
Brak ocen
Biff kjøttboller med spaghetti og oliven
Brak ocen
Pasta med tomat og aubergine
45 min
Kremet ertepasta
Brak ocen
Rekelinguine med krabbe
Brak ocen
Squashpasta med røkt laks
Brak ocen
Pilaf med blandet korn og rødbeter
Brak ocen
Vegetarlasagne
Brak ocen
Makaronigrateng
Brak ocen
Pasta med grønnsaksragu
Brak ocen