Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de aceite de oliva virgen extra
- 500 g de aceitunas negras de Aragón con hueso
- Wartości odżywcze
- na 1 Receta completa
- Kalorie
- 21221 kJ / 4276 kcal
- Białko
- 3.04 g
- Węglowodany
- 6.08 g
- Tłuszcz
- 470.58 g
- Błonnik
- 5.95 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Vichyssoise
2h 20 min
Pizza blanca con rúcula
1h 30 min
Chupito de melón cantaloupe con jamón
1h 15min
Coca de verduras
40min
Crema de cebolla de Fuentes con trufa
1h 30 min
Coca de verduras
30min
Hummus de guisantes con judiones
45 min
Crema de boletus
1h 35min
Masa para cocas
1u.
Coca de recapte (Cataluña)
1h 15min
Crema fría de melón y manzana al aroma de limón y menta
5 Min
Brandada de bacalao, pan rústico y aceite de perejil
1h 10min