Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de aceite de oliva virgen extra
- 500 g de aceitunas negras de Aragón con hueso
- Wartości odżywcze
- na 1 Receta completa
- Kalorie
- 21221 kJ / 4276 kcal
- Białko
- 3.04 g
- Węglowodany
- 6.08 g
- Tłuszcz
- 470.58 g
- Błonnik
- 5.95 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Helado de leche merengada con gató mallorquín
1j
Vichyssoise
2 godz. 20 min
Brochetas de tomates secos a la hierbabuena
1 Std. 15 Min
Hummus de aguacate
10 min
Foie de pato
33 Std.
Xató
15min
Esqueixada de bacalao
15min
Masa para cocas
1j
Brandada de bacalao, pan rústico y aceite de perejil
1h 10 min
Coca de recapte (Cataluña)
1 Std. 15 Min
Hummus
5 min
Canelones con ceps al foie
2 Std. 50 Min