豆乳泡菜冷面

豆乳泡菜冷面

3.3 3 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
4 人份

Składniki

  • 豆浆
    800 克
  • 韩式泡菜
    60 克
  • 韩式辣椒酱 依个人口味调整
    60 - 80 克
  • 蔬菜高汤块 约2茶匙
    10 克
  • 生抽
    50 克
  • 红糖
    30 克
  • 蒜头
    2 瓣
  • 白胡椒粉
    1 小撮
  • 约¼茶匙
    1 克
  • 米醋
    30 克
  • 冰块 装饰用
    适量
  • 小黄瓜 切丝
    100 克
  • 干拉面面条 煮熟的(见要诀)
    200 克
  • 韩式泡菜 装饰用
    适量
  • 芝麻油
    适量
  • 芝麻 装饰用
    适量
  • 装饰用
    适量

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 1981.8 mg
Białko 13.8 g
Kalorie 1400.9 kJ / 334.8 kcal
Tłuszcz 5.8 g
Błonnik 3 g
Tłuszcz nasycony 0.6 g
Węglowodany 58.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...