Perna de borrego com iogurte e especiarias

Perna de borrego com iogurte e especiarias

4.5 2 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 29 godz. 50 min
12 doses

Składniki

  • azeite
    20 g
  • sementes de mostarda pretas
    3 c. chá de
  • cebola cortada em pedaços
    250 g
  • pasta de alho e gengibre (ver dica)
    3 c. sopa de
  • sementes de coentros
    2 c. chá de
  • sementes de cominhos
    2 c. chá de
  • folhas de louro
    2
  • curcuma em pó
    ¼ c. chá de
  • concentrado de tomate
    120 g
  • malaguetas vermelhas frescas cortadas em pedaços
    2
  • sal
    1 c. chá de
  • iogurte grego mais q.b. p/ servir
    100 g
  • leite de coco
    200 g
  • perna de borrego
    2500 g
  • Água q.b. p/ assar

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 387 kcal / 1625.5 kJ
Białko 45.2 g
Tłuszcz 22.2 g
Węglowodany 4.2 g
Błonnik 2.1 g
Tłuszcz nasycony 9.2 g
Sód 430.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...